fbpx
2024 | Паралелна програма Фестивален и конгресен център (ФКЦ) – Варна | 08 юни, 20:00 ч.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЦВЕТАНА!
FACEBOOK
Арт Билет

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЦВЕТАНА!

По текстове на Яна Борисова

Режисьор: Димитър Коцев – Шошо

Пиано: Милен Кукошаров

Виолончело: Кристиян Чернев

С участието на: Александра Сърчаджиева, Александър Сано, Петър Антонов, Лилия Маравиля, Петър Дочев, Боряна Братоева, Яна Борисова 

Спектакълът „Честит рожден ден, Цветана“ е създаден специално за 80-годишния юбилей на Цветана Манева, която освен изключителна актриса, е и сърцето на театралния фестивал „Варненско лято“.

Това театрално-музикално преживяване събира на една сцена актьори, които я поздравяват със своето изпълнение. Те представят текстове от Яна Борисова за рождените дни, щастието, вълнението, копнежите и всичко, което не посмяваме да изричаме, но страшно много ни вълнува. Всичко това се случва в съпровод на театрална и филмова музика, изпълнена на живо.

Освен актьорите на сцената, с виртуалните си поздрави ще се включат и много други звезди и близки на актрисата. И както на всеки рожден ден ще има и много изненади, които ще бъдат  тайни подаръци за Цветана Манева и зрителите на спектакъла.

Създателите на „Честит рожден ден, Цветана“ са драматургът Яна Борисова, режисьорът Димитър Коцев – Шошо и продуцентът Катя Костова. Това добиха широка популярност с успешните си спектакли, сред които: „На живо“ (Аскеер 2022), „Място, наречено Другаде“ („Икар“ 2023, „Аскеер“ 2023), „С гръб към залеза“, „ За любовта…“, „Нощните Рицари“ и др.

Цени на билети: 45, 50 лв. продължителност: 120 мин.

ГАЛЕРИЯ

FACEBOOK
WordPress Lightbox Plugin