2019 Cinema City /Mall of Sofia/ | 05 юни, 19:00 ч.
ВСИЧКО ЗА ИЙВ
FACEBOOK
TWITTER
СВЕТОВЕН ТЕАТЪР В СОФИЯ препоръчва Програма NT Live | ПРОЖЕКЦИЯ

ВСИЧКО ЗА ИЙВ

от Джоузеф Манкевич

Адаптация и режисура: Иво Ван Хове

Сценография и осветление: Ян Версвейвелд

Костюми: Ан Д’хюс

Музика: PJ Harvey

Звук: Том Гибънс

участват:
Джилиан Андерсън, Лили Джеймс, Моника Долан, Джулиан Овенден, Шийла Рийд, Рашан Стоун

ПОСТАНОВКА-СЪБИТИЕ, СЪЗДАДЕНО С НЕВЕРОЯТЕН ЗАМАХ!

в-к „Дейли Мейл“

Театралната прожекция от лондонския Уест Енд представя истински звезден екип. Джилиан Андерсън („Досиетата Х“) и Лили Джеймс („Мама Мия: Завръщането“) си партнират в новата постановка на режисьора Иво ван Хове, който е сред водещите имена в съвременния театър.

„Всичко за Ийв“ разказва историята на Марго Чанинг – една театрална легенда, неизменно в светлините на прожекторите. Но ето че се появява Ийв, най-голямата ѝ почитателка. Младата, красива Ийв. Златното момиче, което е винаги наблизо. Но дали знаем всичко за нея? Представлението майсторски повдига завесата на света на амбицията и ревността. Защо възхищението ни от знаменитостите и младостта, както и обсесията от въпроса „кои сме всъщност“ никога не остаряват?

Номинация за наградата „Оливие“ 2019 за водеща женска роля (Джилиан Андерсън) и за поддържаща женска роля (Моника Долан)

 

Прожекциите са част от програмата NT Live на Британския национален театър за излъчване на хитови театрални продукции от Обединеното кралство в кина по целия свят. Организира се от Cinema City, в партньорство с Британски съвет и Програма „Култура“ на Столична община. 

Субтитри на български и дистрибутор за България: Cikanek Management.

ГАЛЕРИЯ

FACEBOOK
TWITTER
WordPress Video Lightbox Plugin