fbpx

КОИ СПЕКТАКЛИ МОЖЕМ ДА ГЛЕДАМЕ ОТ ЦЯЛ СВЯТ

Гледайте част от дигиталната селекция на театралния фестивал „Варненско лято“ от цял свят. Достъпни за 72 часа без териториални ограничения са фламенко спектакълът „4 жени 4“, „Коварство и любов (KILL)“ с режисьор Тимофей Кулябин, продукцията на „Дойчес театър“ в Берлин „Натан мъдрецът“ на Андреас Кригенбург, Шекспировата „Зимна приказка“ с режисьор Деклан Донелан, както и ексклузивният филм на Галин Стоев „14 минути Непостоянство“ за неговата постановка „Двойното непостоянство“ от Пиер дьо Мариво на сцената на ThéâtredelaCité в Тулуза.

Всички те се излъчват на оригинален език и със субтитри на български, а за „Коварство и любов (KILL)“ има възможност и за субтитри на английски от англиоезичната версия на сайта.

zimna_prikazka_pgall_2
„Зимна приказка“, реж. Деклан Донелан

Достъпни само от България, но с възможност и за субтитри на английски език са още излъчванията на „Макбет“, „Войцек“ и „Маги Марен: Време за действие“ – отново от англоезичната версия на сайта.

За да можете да гледате излъчванията на спектаклите, ви е нужна добра интернет връзка. Разгледайте програмата и ще видите, че под всяко заглавие е посочен точният период от 72 часа, в който то може да се гледа онлайн. В този период на съответната страница на всяко представление ще ви очаква прозорец с видеото, което трябва само да пуснете. Субтитрите са вградени и тръгват автоматично. Ако желаете да гледате на цял екран, натиснете клавиш F от клавиатурата (за връщане го натиснете отново) или използвайте бутона в самия прозорец горе вдясно. Достъпът до излъчванията е безплатен.

При въпроси и коментари ни пишете на reklama@viafest.org или ни изпратете съобщение на нашата фейсбук страница.

Приятно гледане!

WordPress Lightbox Plugin