2018 Дом на киното | 09 юни, 18.00-22.15 ч.
07 юли , 16:00 ч.
ТРИ СЕСТРИ
FACEBOOK
TWITTER
Театър „Красный факел“ – Новосибирск, Русия | ПРОЖЕКЦИЯ

ТРИ СЕСТРИ

от А. П. Чехов

режисьор: Тимофей Кулябин

сценография: Олег Головки

светлинен дизайн: Денис Слнцев

асистент режисьор: Наталия Ярушкина

Участват: Константин Телегин, Илья Музыко, Антон Войналович,  Клавдия Качусова, Ирина Кривонос, Линда Ахметзянова, Дарья Емельянова, Денис Франк, Алексей Межов, Павел Поляков, Андрей Черных, Сергей Богомолов, Сергей Новиков, Елена Дриневская

дистрибутор: Stage Russia

Наричат 32-годишния режисьор Тимофей Кулябин „вундеркинд“ на новия руски театър. Той е артистичен директор на театъра в Новосибирск и на негова сцена поставя Чеховата класика „Три сестри“ по начин, който въвлича зрителите в съвсем ново преживяване и начин на разбиране.

Черна комедия, психологическа драма, трилър – четирите действия на пиесата се превръщат в парад на жанровете. Да напуснат провинциалната пустош, да служат на науката, да работят! В семейството на Прозорови, пренесено в настоящето, всеки се стреми към щастие. Но от този всеобщ порив се ражда трагедия, която героите на този спектакъл не разбират до самия край – и то не само защото не се чуват. Именно в това се състои основният ход на режисьора – през цялото време всички актьори изпълняват своите роли на жестомимичен език. Представлението е построено като хореографска и музикална партитура с жестове и звук, като това придава необикновена интензивност и дълбочина на възприемането му. Сензационната и красива постановка вече успешно се представя на големите европейски сцени във Виена, Париж, Тулуза, Сибиу, Атина и др.

ЗЛАТНА МАСКА 2017 за цялостен актьорски ансамбъл

Спектакълът е на руски жестомимичен език със субтитри на английски и на български език.

Към билети онлайн: тук

Red Torch Theatre Logo            stage-russia

Цени на билети: 15/ 10 лв. с намаление за учащи и пенсионери продължителност: 255 мин. (с 2 антракта)

ГАЛЕРИЯ

FACEBOOK
TWITTER
WordPress Video Lightbox Plugin