fbpx
2021 | Основна програма - Българска селекция Драматичен театър - Основна сцена | 30 юни, 19:00 ч.
100
FACEBOOK
Театрално-музикален продуцентски център – Варна, Драматичен театър „Стоян Бъчваров“

100

Автор и режисьор: Боян Иванов
Сценография и костюми: Елица Георгиева
Хореография: Татяна Соколова
Музикално оформление: S.U.S.F.
Видеомапинг: Тодор Тодоров
Драматург: Аглика Олтеан

участват:
Биляна Стоева, Валентин Митев, Веселина Михалкова, Гергана Арнаудова, Даниела Викторова, Ивайло Иванов, Константин Соколов, Милена Кънева, Николай Божков, Николай Кенаров, Петя Ангелова, Пламен Георгиев, Пламен Димитров, Полина Недкова, Свилен Стоянов, Симеон Лютаков, Станислав Кондов, Стоян Радев, Теодора Михайлова, Христина Джурова, Юлияна Чернева.

2021 година е особено тържествена за Варненския драматичен театър, тъй като през нея се навършват 100 години от неговото основаване. По този повод трупата на театъра представя специален юбилеен спектакъл с режисьор Боян Иванов. Той изгражда богата палитра от ситуации, персонажи и гледни точки, които с чувство за хумор и самоирония се занимават с връзката на човека с  театъра. Резултатът е един атрактивен юбилеен спектакъл, в който варненските артисти влагат много  енергия и талант.

„Време за равносметка. Какво са 100 години за един театър ще ни разкаже юбилейният спектакъл „100!“ на Боян Иванов. Емоционален и комичен разказ за съдбата на актьора и безбройните му маски в живота и на сцената… „100“ е нетрадиционен спектакъл, който ще ви разсмее и разчувства като за сто-годишен рожден ден.“ Аглика Олтеан, драматург

Цени на билети: 20, 15, 12 лв. продължителност: 120 мин.

ГАЛЕРИЯ

За Медии:

FACEBOOK
WordPress Lightbox Plugin